Minden, ami cipő: az LPC Design Kft alapítója több, mint 20 éve foglalkozik prémium kategóriás olasz lábbelik forgalmazásával. Ezt a céget azért alapította, hogy az olasz cipőgyárakat kiszolgálja csomagolástechnikai és reklámtermékekkel. Dobozborítók, katalógusok, szóróanyagok, reklámtáskák, cipővédő textilzsákok kerültek fel a palettára. Fókuszban mindig is a cipő volt vagy valami, ami kapcsolódik hozzá.
2019-ben, néhány év kitekintés után megszületett a döntés, jöhet a folytatás.... csak ezúttal kicsit másként. Az LPC Design Kft és a Daday Manufaktúra társulásából született meg a Gabi Noer márka.
Üzleti koncepció:
Cipőhöz a ruhát! Amikor öltözködésről beszélünk a hölgyek egyik legnagyobb problémája, hogy nagyon nehéz hazánkban olyan üzletet találni, ahol mindent - cipőt, ruhát, táskát - egy helyen tudnak megvásárolni.
Többek között erre a problémára ad választ a Gabi Noer! Prémium kategóriás olasz lábbelikhez és táskákhoz tervezzük a ruháinkat. A ruhák olasz alapanyagokból készülnek az egyes lábbelikhez és az éppen aktuális divathoz igazodva.
Termékeinket úgy válogattuk, terveztük és készítettük, hogy átitattuk őket az olasz életérzéssel, a hanyag ám kifinomult elegancia minden cipősarokban, minden gallérban jelen van. Ezt az érzést mi becsomagoljuk a termékeink mellé!
Termékeink között megtalálhatóak az utcai, üzleti, parti és estélyi kollekciók is. Sőt! A Gabi Noer képes ezt kombinálni is! Üzletünkben az otthonod kényelmes hangulatában, kávét kortyolgatva nézheted végig kollekcióinkat, ha igényled kaphatsz stílustanácsadást, de vállalunk személyre szabást is.
Márkák:
Cipők: Fabi, Loriblu, Giorgio Fabiani, Renzoni, Ripa
Táskák: Fabi, Loriblu, Renzoni
Ruhák: Gabi Noer

Idővonal:

1995

hazai gyártók termékeinek forgalmazása

1997

olasz piac feltérképezésének első éve, nagykereskedés alapítása

2008-2012

kereskedők olaszországi támogatása olasz gyárak képviselőjeként

2020

Gabi Noer indulása

főbb partnereink